Hotel Parc

Hotel Parc

Hotel Parc pune la dispozitia turistilor 60 de camere cu 2 si 3 paturi, 2 apartamente. Numarul total de locuri este de 138. Camerele au in dotare: Tv cu programe receptionate prin satelit, baie cu cabina de dus sau cada.
Hotelul Parc Moneasa  dispune si de o baza moderna de tratament, in care puteti beneficia de urmatoarele proceduri: electroterapie, magnetodiaflux ultrasunete, bai galvanice, masaj, kinetoterapie. intr-un cadru familial beneficiati de ingrijire si relaxare, asistati de personal calificat si medici de specialitate.
Serviciile de hidroterapie sunt asigurate prin: bai mezotermale cu ape minerale, bai mezotermale cu bule de aer, sauna. Kinetoterapia se efectueaza in sala de gimnastica dotata cu aparatura specifica. Electroterapia consta in tratamente cu curenti de joasa, medie si inalta frecventa. Tratamentul prin magnetoterapie se realizeaza in cabinetul de magnetodiaflux. Indicatii ale curei balneare: afectiuni ale sistemului nervos, stari de astenie, hipertensiune arteriala, boli reumatice, recuperare post accidente.