Hotel Fullton

Hotel Fullton

Ridicat in centrul vechi al orasului, Hotel Fullton respecta spiritul locului nu numai prin arhitectura, ci si prin interpretarea pe care o da ospitalitatii. Primitor si foarte deschis la nevoile celor mai diverse tipuri de clienti, Hotel Fullton ofera un pachet de servicii de trei stele: cazare, bar de zi si cafenea, club si sala de conferinte.
Versatilitatea ofertei, ce reuneste hotelul, cafeneaua, clubul si sala de conferinte este confirmata inca o data de deschiderea spre organizarea de evenimente speciale. Degustarile de vinuri, licitatiile de arta, simpozioanele si toate evenimentele de tinuta nu pot avea o gazda mai buna decat Hotel Fullton.
Mobilate cu mobilier din lemn masiv sau din fier forjat, spatiile de cazare au ca element comun bunul gust si rafinamentul decorului, precum si grija pentru confort. Situate la unul dintre cele doua etaje sau la mansarda, camerele sunt disponibile fie cu un pat matrimonial, cu baldachin, fie cu doua paturi din fier forjat, cu un aer proaspat si dinamic.
Grupate, camerele se diferentiaza astfel: camere la mansarda, deosebit de spatioase, aerisite, cu vedere asupra centrului istoric al municipiului Cluj-Napoca, cu pat matrimonial, aer conditionat si jacuzii; camere cu pat matrimonial, de tip clasic, cu mobilier din lemn masiv, care imbina stilul conservator cu cel modern; camere unice, cu pat matrimonial cu baldachin, cu o paleta cromatica primitoare, calda, romantica; camere cu doua paturi, cu mobilier din fier forjat, cu un aer tineresc, dinamic. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu TV si minibar, oferind posibilitatea de conectare la internet.