Hotel CASA PRETURII

Hotel CASA PRETURII

Hotelul este amplasat in centrul orasului Targu Lapus, intr-o cladire de patrimoniu construita la sfarsitul anilor 1890. Pana la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial cladirea a servit ca “Pretură” (primarie) de unde ii si vine numele. Destinatia actuala o are incepand cu anul 2009 cand a fost renovata in intregime, acesta devenind singurul hotel-restaurant din zona care se ridica la standarde europene incluzand 3 apartamente, 3 camere matrimoniale si 4 camere duble.

La dispozitia dvs. se mai afla si un restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, avand o excelenta bucatarie romaneasca si international, un salon mic dejun, bar de zi, sala de conferinte, terasa de vara cu barbeque, crama, sala de biliard si tenis de masa, parcare proprie supravegheata video.
Oaspetii nostrii se pot bucura si de serviciile oferite de hotelul nostru: linie telefonica nationala si internationala, cablu TV, internet wireless, minibar, cartela electronica de acces in camera, coffee / tea maker, camere pentru nefumatori, uscator de par.
VA ASTEPTAM CU DRAG !