Cabana Dobrogeanu

Cabana Dobrogeanu

Cabana este amplasata intr-un peisaj mirific,in inima padurii si este o inbinare de stiluri rustic cu lemn si piatra si stil vanatoresc cu trofee, exponate impaiate, etc.
Cabana se afla pe valea Valsanului la 10 km de comuna Bradulet si 5 km de partia de ski Molivis. Este situata la 1300 altitudine, aproape de golul alpin din masivul Moldoveanu. Cabana vanatorului reprezinta cel mai apropiat punct de- acces pt varful Tuica.

Cabana cu o suprafata de 2000 m patrati are o capapacitate 24 locuri de cazare in 10 camere si doua apartamente: grup sanitar propriu cu dus si pat dublu, bucatarie utilata cu masina de spalat vase, cuptor cu microunde, aragaz cu butelie, frigider, lada frigorifica, doua ciuvete; doua filtre de cafea, suprafata living 300 m patrati ideal pt mese festive cu o capacitate de 40 .50 persoane, canapele din piele televizor plasma cu acces satelit bar grup sanitar propiu; cabana are centrala propie pe lemne; suprafata curtii 10 000 m patrati si avem un lac de peste(cu pastrav si crap)