Vilele Ambient

Vilele Ambient

VILE Ambient reprezinta un complex de vile format din 4 corpuri independente astfel:

CORPUL A: Este o vila care are la parter un apartament (A1) cu doua dormitoare, baie cu cabina de dus, living si bucatarie complet utilata. La etaj se afla doua camere (A2, A3) cu baie proprie si bucatarie deschisa complet utilata.
CORPUL B: Acesta consta in doua vile identice cu o scara de acces la etaj intre ele. Fiecare vila dispune de doua camere la parter (B1) si doua la etaj (B2), fiecare dispunand de baie proprie. Camerele de la parter (B1) au in plus si o chicineta dotata cu chiuveta, vesela, tacamuri si cuptor cu microunde.
CORPUL C: Reprezinta o constructie-parter, formata din patru camere identice (C) cu baie proprie.
CORPUL D: Este o vila situata in partea din spate a curtii si are camerele dispuse astfel: la parter doua camere(D1, D2) cu baie proprie, un living , grup sanitar si o bucatarie complet utilata. La etaj se gasesc patru camere (D3, D4, D5, D6)fiecare avand baie proprie si balcon. La mansarda se afla un apartament (D7) cu un dormitor, living baie cu cada si bucatarie complet utilata.De asemenea apartamentul dispune de balcon cu vedere la mare.

In cadrul complexului nostru beneficiati de urmatoarele facilitati: parcare gratuita in limita a maxim 10 de masini, curte generoasa (aproximativ 1000 de m.p.), loc pentru gratare si bucatarie exterioara complet utilata, spatii de joaca pentru copii, spatii de relaxare, terase acoperite, internet wireless.