Pensiunea Vila Rustica

Pensiunea Vila Rustica

Pensiunea este compusa din doua corpuri de cladire separate. Interioarele sunt frumos decorate, cu elemente de artizanat locale. Curtea mare cu iarba, privelistea padurilor de brazi si a pajistilor inverzite, aerul pur de munte, dar nu in ultimul rand amabilitatea si profesionalismul gazdelor, sunt tot atatea atuuri ale acestei pensiuni.
Oricand veti poposi aici, la pensiunea Vila Rustica din Albac, veti fi primiti cu
zambetul pe buze, ca oaspeti de vaza, iar gazdele vor face totul pentru a va oferi
un sejur cat mai placut. Doamna Oprean este experta in prepararea mancarurilor
traditionale locale, fiind oricand bucuroasa sa va spuna cateva din retetele ei.
Sotul, profesor de istorie, va poate povesti istorii despre viata locuitorilor
acestei zone sau despre obiective turistice ce pot fi vizitate.

Atunci cand veti lua masa în unul din cele doua pavilioane din curte, veti aprecia cu siguranta privelistea magnifica a muntilor acoperiti cu pasuni si paduri, dar si trandafirii din curte sau susurul Ariesului. La incheierea unei vacante petrecute aici, singurul dumneavoastra regret va fi acela de a nu va fi programat o sedere mail lunga la Vila Rustica.
Alte facilitati: loc de parcare amenajat cu posibilitatea de campare pentru rulote; un salon mare pentru servirea mesei si diverse ocazii; balansoare, 2 pavilioane de lemn si 3 terase pentru servit masa afara; gratar si disc puse la dispozitia turistilor; incalzire centrala cu lemne oferind caldura si apa calda permanent; teren de voley si badminton; servicii de spalat si calcat haine; transport in zona si transfer auto; animale de companie acceptate.