Nu mai bea

3.8 / 10
Adaugă o recomandare

Nu mai bea

Anonim

Anonim

Nu recomand nimănui vila Florin! Vreau să menţionez faptul că nu obişnuiesc să scriu astfel de păreri dar în acest caz nesimţirea a întrecut orice limită.
Ne-am cazat cu câţiva prieteni la vila Florin în perioada Paştelui. Când am sosit la Tăşnad l-am sunat pe proprietar să ne dea indicaţii cum să ajungem la vila, însă el n-a răspuns.
În fine, am ajuns, doamna de la recepţie a fost drăguţă, ne-a arătat camerele, bucătăria etc,. Camerele sunt ok, curate, au tv, frigider, şi vila este aproape de ştrand.
A doua noapte s-a întâmplat lucrul pe care nu-l doresc nimănui. Ne-am trezit pe la ora 2:30 pentru că cineva a încercat să ne spargă uşa. Am rămas şocaţi dar am deschis uşa şi în momentul acela a intrat un om, plin de sânge, bătut, nu putea să vorbească iar noi l-am întrebat dacă vrea să chemăm salvarea. El s-a opus.
Am fugit din cameră să-mi anunţ prietenii ce s-a întâmplat dar omul a plecat. Nu pentru mult timp. Am auzit cum a spart nişte pahare şi să intre şi în alte camere.
Dimineaţa pe la 5 DIN nou. A încercat să intre în toate camerele.
Ştiu că pare horror şi exagerat dar aşa s-a întâmplat. Dimineaţa am vorbit cu doamna de la recepţie şi mare ne-a fost mirarea când ne-a zis că este vorba despre preastimabilul proprietar. (Poate a ameţit prea tare cum a înconjurat biserica.)
Domnule Florin vă amintiţi ? sau aşa vă întâmpinaţi clienţii de obicei?
Puteţi să ne mulţumiţi că n-am chemat poliţia şi că nu ne-am cerut banii înapoi.
End of story.
Ps: celor dorinici de aventuri horror recomand însă cei care au copii evitaţi acest loc.

Este o recomandare utilă?
DA NU

Adaugă un comentariu sau pune o întrebare