Hotel tipic romanesc renovat la 3 stele

6.7 / 10
Adaugă o recomandare

Hotel tipic romanesc renovat la 3 stele

Anonim

Anonim

Am petrecut 3 zile la acest hotel, in cadrul unui team building.
Ca si plusuri :
- hotel mare cu 10 etaje, camere multe, de 3 si 4 stele (eu am stat la 3 stele, insa am inteles de la alti colegi ca diferenta dintre 3 si 4 stele nu este considerabila, cele de 4 stele ar avea in plus AC si halate, papuci pentru spa)
- centrul spa destul de ok si spatios : piscina incalzita, mai multe jacuzzi-uri, unul dintre ele destul de spatios, sauna si bazin cu apa foarte rece, precum si alte locatii pentru tot felul de tratamente, masaj etc.
- balcon in camere
Ca si minusuri :
- camerele nu foarte spatioase, genul celor de 3 stele de la noi ;
- lifturile mergeau destul de greoi, poate si pentru ca era aglomerat hotelul, dar totusi, ar fi trebuit mai multe lifturi, caci timpul de asteptare era destul de maricel
Dotari camere : baie cu uscator de par, cabina de dus, prosoape, sampon si sapun. Camerele sunt dotate cu frigider (minibar), tv, dulapuri depozitare, balcoane.
Despre mancare, pot spune ca micul dejun a fost destul de ok : oua ochiuri, oua fierte, crenwusti, carnaciori, bacon, branza, salata de vinete si alte salate, ceva cornuri, cereale, unt, gemuri, miere de albine, legume, iaurt, lapte, ceai, cafea...aveai ce alege. Despre celelalte mese, noi am servit cina tot bufet suedez si cina festiva, cu meniu "de nunta". Per ansamblu, mancarea este ok, "nici prea prea nici foarte foarte", specific romanesc.
Personalul hotelului la fel, nivel mediu de implicare si daruire.
Una peste alta, este un hotel de 3 stele destul de ok, consider ca raportul calitate - pret este oarecum justificat, tinand cont si de centrul spa pus gratuit la dispozitia turistilor.

Este o recomandare utilă?
DA NU

Comentarii și întrebări

  • Autor

    Ovidiu 14 Octombrie 2015

    Ce-o fi insemnand "Hotel tipic romanesc"? O fi de bine sau de rau?

Adaugă un comentariu sau pune o întrebare