Pensiunea Trident

Pensiunea Trident

Asezarea pensiunii in vecinatatea marii face posibila realizarea unei cure heliomarine, precum si oportunitatea de a se bucura de climatul bogat in aerosoli salini Accesul la plaja se face coborand pe scara sau exista si posibilitatea de a cobora pe o rampa situata la 100 m in partea dreapta spre Obelisc.
" Trident **** " este o pensiune turistica cu cele mai bune oferte de cazare-in-costinesti. Construita in anul 2006, pensiunea a fost autorizata inca de la inceput la patru margarete in pezent fiind emis certificatul de clasificare nr. 14987 din 30 mai 2011 de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.
Pensiunea dispune de spatii generoase de cazare 8 camere duble superioare , la etaj, si 6 camere duble la parter ( construite in anul 2012) – TOTAL 14 camere duble toate sunt cu pat matrimonial, 1 apartament Junior de Luxe suite, 1 apartament Senior de Luxe suite), modern mobilate si dotate dupa ultimele cerinte in domeniul turismului.
Pentru turistii nostri am amplasat un TV – PLASMA cu diagonala 110 cm) , pe terasa din gradina de vara , iar ca sejurul sa fie cat mai placut si relaxant atat pentru parinti, bunici cat si pentru copii, am amenajat in spatiul verde al pensiuni-turistice o zona cu vegetatie exotica, gradina de vara cu loc de joaca pentru copii ce contine, balansoar, leagan, tobogan, cos de baschet, minicarting mecanic - KETTLER , TIR cu arcul, palete de tenis de plaja ( beach ball) , echipament pentru joc de fotbal pe plaja ( beach football in roundtrip) diverse jocuri antrenante tip Tenis de masa pt cop , DART”S cu magnet, Marocco, Monopolly, Sah si multe multe alte surprize pe care le veti descoperi singuri inca de la intrarea pe sub pergola plina cu flori de salcam.
In Pensiunea Trident **** cuvintele de ordine sunt: calitate, promptitudine, ordine, curatenie si igiena. Avem implementat si mentinem riguros, perfectionandu-ne permanent, sistemul de management European al calitatii pentru servicii de cazare tip pensiune si restaurant- ISO SRAC 9001 : 2008 ( autorizatie nr.7429/14.09.2009) precum si cel al sigurantei alimentului ISO SREN 22000 : 2005 ( autorizatie nr. 237/14.09.2009), detinem Autorizatia de securitate la incendiu nr.639/14/SU-CT/02.09.2014 emisa de ISU Constanta. Igienizarea si curatenia camerelor si a spatiilor comune din pensiune se face zilnic. Lenjeria de pat se schimba dupa 3 nopti de cazare, prosoapele se schimba zilnic Tratamentele de dezinsectie, deratizare si dezinfectie, ale spatiilor interioare si exterioare, inclusiv a vegetatiei din gradina de vara, ( impotriva tantarilor si insectelor) se face cu respectarea normelor in vigoare sau ori de cate ori este necesar.
In cele 4 foisoare din gradina va puteti bucura de intimitatea romantica a momentului, intr-un décor ambiental cu vegetatie exotica, fiind special concepute si asezate pentru ca indragostitii sa fie feriti de ochii indiscreti. Turisti isi pot face in sistemul self service – un gratar.

MASA – micul dejun, in sistem “ A la carte “

DOTARI GENERALE:
- 14 camere duble cu pat matrimonial , 1 apartament junior de Luxe – suite, 1 apartament senior de Luxe suite
- parcare subterana pazita, monitorizata video ( maxim 10 locuri de parcare)
-sistem integrat de sonorizare; acces in pensiune securizat -numai pentru turistii cazati,
- receptie si salon de primire, camera de bagaje;
- rampa acces persoane cu handicap, cadru si carucior special pentru transport persoane cu handicap, scaune speciale pentru dus pentru persoane cu handicap.

14 camere duble fiecare avand balcon propriu ( balcoanele au cate 2 sezlonguri sau scaune din bambus + 1 masuta ) dispuse astfel : 6 camere la parter ( 4 spre mare si 2 spre gradina ) si 8 camere la etaj ( 6 cu balcon spre mare, 2 cu balcon cu vedere vedere laterala spre mare si 2 cu balcon vedere spre gradina ).
La parter 6 camere duble construite in anul 2012: 4 camere duble cu pat matrimonial, cu balcon, spre mare ( Atentie din aceste camere nu se vede marea) si 2 cu balcon spre zona verde . Camerele duble de la parter au 1 pat dublu matrimonial, 2 fotolii si 1 masuta ,1 birou cu oglinda , taburet, noptiera, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, TV - cablu TV, cuier, dulap pentru haine cu oglinda mare si spatiu pentru depozitarea bagajelor, masa de calcat rufe, uscator de rufe, aer conditionat.
La etaj 8 camere duble superioare : 3 camere au balconul spre mare , 2 camere au bolconul cu vedere laterala spre mare , iar 3 camere au balconul spre zona verde amenajata in cadrul pensiunii. Camerele duble superioare au 1 pat dublu matrimonial, 2 fotolii si 1 masuta, birou cu oglinda, taburet, 2 noptiere, baie proprie cu cabina de dus, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, cablu TV, TV - PLASMA cu diagonala de 1,00 m si DVD, cuier, dulap pentru haine cu oglinda mare si spatiu de depozitare a bagajelor, masa de calcat rufe, uscator de rufe, racitor pentru minibar, caseta de valori - seifuri pentru depozitarea obiectelor de valoare, aer conditionat, telefon.
In aceste camere pot fi cazati maxim 2 adulti insotiti de 2 copii.

1 apartament Senior de luxe suite compus din 2 incaperi , ambele dotate cu aer conditionat:
1. living extins (40 mp) vedere spre mare, cu balcon, 1 canapea extensibila si 1 masuta,1 pat dublu cu 2 noptiere, 2 fotolii, birou cu oglinda, taburet, minibar, cablu TV - TV PLASMA diagonala 1,00 m, 1 DVD, cuier, dulap pentru haine cu oglinda mare si spatiu pentru depozitare a bagajelor ,telefon, pardoseala tip parchet si
2. dormitor (24 mp) cu terasa vedere spre zona verde, (1 canapea de gradina si 1 masa), 1 pat dublu matrimonial 2 noptiere, 1 masuta, 1 birou cu taburet, 2 fotolii, baie cu dus . uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, cablu TV -TV, masa de calcat rufe, uscator de rufe, telefon, minibar, caseta de valori - seif pentru depozitare obiecte de valoare, aer conditionat in ambele incaperi. Incaperile sunt delimitate printr-o usa. Accesul la baia din apartament se face separat, din ambele incaperi, fara a se trece prin cealalta camera. In acest apartament pot fi cazate maxim 6 persoane fiind destinata, in principal, parintilor cu 2 copii insotiti si de bunici.

1 apartament Junior de Luxe suite compus din 2 incaperi cu aer conditionat, despartite printr-o usa dubla glisanta, ambele incaperi cu vedere directa spre mare:
. living cu vedere la mare cu balcon ( 2 sezlonguri si 1 masuta), 1 canapea extensibila po dormi 2 persoane, 1 masuta, 2 fotolii, birou cu oglinda, taburet, 2 noptiere, cablu TV - TV PLASMA diagonala 1,00 m si 1 DVD, cuier, dulap pentru haine cu oglinda mare si spatiu de depozitare a bagajelor, 1 baie cu cadita de dus, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, masa de calcat rufe, uscator de rufe, telefon, minibar, caseta de valori - seif pentru depozitare obiecte de valoare, pardoseala mocheta.
1 dormitor , vedere spre mare, cu balcon, 1 pat dublu matrimonial, fotoliu, 2 noptiere, birou cu oglinda, 1 taburet, 1 masuta
- In acest apartament pot fi cazate maxim 4 persoaneServicii suplimentare gratuite:
- Acces securizat in pensiune permis numai pentru turistii cazati in pensiunea noastra
- internet WIRE- less, WI FI
- parcare subterana pazita, monitorizata video, in limita celor 10 locuri de parcare,
- transmitere sau preluare mesaje prin fax,copiere
- trezirea turistilor la ora fixa, la cerere ajutor la transportul bagajelor personale,
- camera de bagaje la receptia pensinii,
- umbrele si saltele de plaja, diferite jocuri si accesorii pentru plaja,
- echipamente pt. fitness,
- dispozitiv medical special pentru transportul sau deplasarea persoanelor cu handicap in pensiune sau a persoanelor greu deplasabile (carucior sau cadru metallic), precum si dispozitiv adaptat pentru spalat in cabina de dus a persoanelor cu dizabilitati,
- adaptor pentru toaleta, pentru copii in varsta de pana la 4 ani

Servicii suplimentare cu plata

- organizarea de mese festive sau evenimente speciale ( diferite surprize placute pe care le puteti face partenerilor dvs. si de care, cu ajutorul nostru, va puteti bucura impreuna, la malul marii)

Alte facilitati de agrement in vecinatate : plimbari cu barca cu motor pana la 1 mila marina distanta de tarmul marii , plimbare cu vaporasul pana la Epava, parasutism si cursuri de parasitism ( la aerodromul din Tuzla), parapanta, yachting, banana riding, hidrobicicleta ( central de inchirieri este la Obelisc), paintball ;

Facilități

  • Bar
  • Grătar
  • Foișor
  • Curte
  • Teren de joacă pentru copii
  • Parcare gratuită