Pensiunea Tara Luanei

Pensiunea Tara Luanei

Sarata – Monterou este o statiune balneara situata in zona central-vestica a judetului Buzau.
Ultima pensiune din aceasta statiune este Tara Luanei. Aceasta ofera un ambient placut, relaxant si de mult bun gust.
Ceea ce o diferentieaza de celelalte pensiuni sunt: asezarea – este situata la marginea padurii – linistea deplina si muzica de relaxare de care te poti bucura pe parcursul unui intreg sejur.
Aflata intr-o zona submontana, te vei bucura de aerul curat si de izvoarele cu apa care au proprietati terapeutice. Impachetarile cu namol si strandurile cu apa sarata vin in completarea unei terapii cat se poate de naturala, benefice organismului tau.
Cele 6 camere superbe dotate cu mobilier unicat, baie proprie, foen in fiecare, plasma TV si telefon, alaturi de piscina cu apa sarata (incepand cu 1 iunie), restaurantul cu bar cu 100 de locuri, terasa cu gratar si protap care poate gazdui 70 de persoane.
De ce altceva va mai puteti bucra daca ajungeti acolo? De conexiune la internet wlan, televiziune digitala, sau jocuri de agrement: tenis de masa, table, rummy, monopoly, spatiu de recreere cu jocuri de societate sau va puteti relaxa (pe baza de programare) la masaj. Fie ca este de recuperare, de realxare sau sportiv!
Tot la capitolul timp liber va puteti bucura de sezlongurile din dotare pentru relaxare totala si pentru a va bucura de aerul proaspat, sau puteti alege o plimbare cu trasura! Si daca va plac foarte mult caii si nu ati avut ocazia sa calariti niciodata, la pensiunea Tara Luanei puteti lua primele lectii de echitatie.
La aceasta pensiune si manacarurile sunt deosebite! In meniu se afla produse din productie prooprie, total ecologice: branza de oaie, de capra, de vaca, oua de gaina, de prepelita sau lapte proaspat. Se mai poate comanda berbecut la protap sau pomana porcului (tot din productie proprie).