Pensiunea Georgiana

Pensiunea Georgiana

Pensiunea Georgiana, dispune de 30 de locuri de cazare. La cerere si pentru perioade scurte se pot suplimenta locurile de cazare in conditii foarte bune si pentru un numar mai mare de persoane.
Pensiunea Georgiana beneficiiaza de o panorama deosebit de linistita fiind locatia perfecta pentru petrecerea timpului liber si relaxare in pustietate, la doar o ora distanta de zgomotul orasului. Pensiunea Georgiana isi asteapta oaspetii intr-un cadru mirific, inconjurata de vegetatie, fructe de padure, stanci, drumuri forestiere inguste cu peisaje foarte frumoase si salbatice prin paduri de brazi si printre rauri limpezi de munte.
Dispune de 8 camere duble etajul 1 (paturile sunt: unul dublu si unu singl ) , sala mese , bar , bucatarie , foisor in curte , gratar.
Pensiunea Georgiana desi infiintata in 2014 si suntem abia la inceput de drum, suntem pregatiti sa va fim gazde bune si dorim sa va satisfacem dorintele pentru a va oferi un sejur cat mai placut la Maguri-Racatau. Viziteaza Pensiunea Georgiana din Maguri-racatau, si te vei simti ca intr-un basm.
Va asteptam cu drag!