Hotel Delta

Hotel Delta

Hotelul Delta 4 stele este situat în centrul oraşului Tulcea, pe faleza fluviului Dunărea.
Accesul în parcare şi în Hotelul Delta 4 stele se face din sensul giratoriu.
Păstrăm uşile deschise pe parcursul întregului an, atât pentru turiştii ce vin în scop de afaceri cât şi pentru cei care vor să cunoască frumuseţile naturale din Delta Dunării.
Hotelul ofera cazare in 94 camere de cazare, dispuse pe 6 niveluri situate deasupra mezaninului, din care 2 Junior Suite, 7 Camere DeLuxe, 81 Camere Standard (47 camere cu pat matrimonial şi 34 camere cu două paturi separate) şi 4 Camere Standard Comunicante 2 câte 2 (una cu pat matrimonial şi una cu două paturi separate, pentru persoane cu dizabilităţi şi însoţitori).
Suntem încântaţi să va invităm la singurul centru SPA cu piscină interioară din Tulcea! Piscină, jacuzzi, saună umedă, sală de fitness şi masaj - toate vă oferă posibilitatea unei condiţii fizice excelente şi a unui stil de viaţă sănătos.
Restaurantul Delta, situat la mezaninul hotelului, este renumit atât pentru bucătăria tradiţional românească, cât şi pentru preparatele internaţionale, terasa hotelului fiind un loc confortabil şi deosebit pentru a servi orice masă.
Hotelul dispune si de 2 săli de conferinţe: Sala Toma Caragiu, cu o capacitate de 220 locuri în configuraţie teatru, şi Sala Constantin Găvenea, cu o capacitate de 26 locuri în configuraţie board-room, ambele situate la mezaninul hotelului.
Baruri, cafenele şi terase – orientate în mare parte către portul turistic, reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o băutură excelentă într-o atmosferă relaxantă.
Punem la dispozitia turistilor 3 nave de agrement cu care, pe parcursul sezonului (martie – octombrie), organizăm excursii, croaziere, în Delta Dunării, pentru a-i descoperi secretele (colonii de pelicani, cormorani, viţă de vie sălbatică şi multe altele), şi plimbări private în care să puteţi îmbina afacerile cu relaxarea, pe parcursul întregului an, atunci când vremea este favorabilă.

Vă aşteptăm cu mare drag în Tulcea, la Hotel Delta!