Cabana La Cazane

Cabana La Cazane

Cabana La Cazane se afla intre munti la o distanta de 2 km fata de zona de acces la Dunare dar detine un ponton la Dunare amenajat pentru pescuit si agrement destinat exclusiv turistilor cazati in pensiunea noastra.
Locatia este amenajata intr-un stil rustic, fiind compusa din 2 etaje cu intrari separate. La parter se afla o camera dubla matrimoniala cu baie proprie, doua camere de tip familial in care pot fi cazate intre 2-4 persoane, fiecare persoana avand un pat individual, camere deservite de o baie comuna situata pe coridor, un living unde se poate servi masa, in care se afla un televizor si un frigider utilizate in comun de toate persoanele cazate la parterul unitatii. . Etajul este compus din 5 camere de tip familial in care pot fi cazate intre 2-4 persoane, deservite de doua bai comune aflate pe hol, o bucatarie si o sala pentru servirea mesei in care se afla un frigider si un televizor, utilizate in comun de toti oaspeti cazati la etajul unitatii.
In curtea pensiunii se afla foisorul dotat cu gratar, cuptor pe lemne, spalator ce poate fi folosit de toti oaspetii nostrii. La cerere organizam plimbari cu barca prin Cazanele Dunarii cu vizitarea Grotei Veterani si a Pesterii Ponicova.
Cei care doresc sa renunte pentru cateva zile la confortul si zgomotul oferit de marile orase si sa se relaxeze intr-un loc unde natura in toata splendoarea ei este elementul dominant, sunt asteptati cu drag La Cazane.